Culinair

De Glazen Ruimte beschikt over een eigen culinair team dat garant staat voor smaak, creativiteit en hoogwaardige kwaliteit. Uw ontbijt, lunch, borrel of diner is voor ons een belangrijk onderdeel van uw evenement.

Wij begrijpen dat eten met liefde en zorg bereid moet worden. Ons team kookt dan ook met passie en toewijding. Wij stemmen de culinaire invulling van uw evenement graag samen met u af op uw doelstelling, thema en wensen.

 • De Glazen Ruimte was een prima locatie voor onze leidinggevenden-dag. De flexibiliteit van de vergaderruimten sloten heel goed aan op ons programma.

  Marlous Mollee Business Manager Communicatie ABN Amro
 • Het terras was een mooie plus; heerlijk dat je even buiten kunt uitwaaien! En ons gezelschap heeft gesmuld van de lunch.

  Marlous Mollee Business Manager Communicatie ABN Amro
 • Het organisatieteam is ontzettend fijn om mee samen te werken.

  Anique Kuster NIBC Markets N.V. Executive Secretariat
 • De Glazen Ruimte is een prachtige, multifunctionele eventlocatie. De centrale ligging, het prettige contact in de voorbereiding en de begeleiding tijdens het event, zorgt ervoor dat dit een toplocatie is.

  Bianca Stirnweis-van Dort PR & Events ManagerNintendo Benelux BV
 • Op de dag zelf was iedereen enorm flexibel en verzoeken werden meteen afgehandeld. Altijd scherp en vriendelijk maar ook persoonlijk.

  Anique Kuster NIBC Markets N.V. Executive Secretariat
 • Bij De Glazen Ruimte ben je geen klant, maar een gast. De locatie is top en het voelt als thuis.

  Pieter Deef Koops Mental coach / Trainer Mind Design
 • Flexibel personeel en een voortreffelijke communicatie. Wat mij betreft een echte aanrader.

  Pieter Deef Koops Mental coach / Trainer Mind Design
 • Bedankt voor de geweldige begeleiding, de gastvrijheid en het enthousiasme straalde er van af!

  Ruud Olijve Commercieel Manager Yacht
 • De Lions Club Maarssen kijkt terug op een buitengewoon prettige samenwerking met De Glazen Ruimte.

  Martin ten Cate Lionsclub
 • De Glazen Ruimte heeft ons tijdens onze meet-up voor onderwijsprofessionals gastvrij ontvangen. Een mooie combinatie van een goed bereikbare locatie, geschikte ruimtes met de juiste mogelijkheden en een kwalitatieve service.

  Pauline de Waardt Maandag/Event Manager

Vanuit onze open keuken ‘Spirit’ maakt onze keukenbrigade van verse ingrediënten en seizoens- en streekproducten de heerlijkste gerechten in welke vorm dan ook.

Denk bijvoorbeeld aan live cooking, barbecue, een sitting down dinner, mini market of food truck-stijl hapjes. Extra culinair entertainment in de vorm van oester-, macaronmeisjes, barista’s of cocktailtenders.

Binnen één werkdag reactie