Ons team bestaat uit een klein vast team aangevuld met flexibele evenementen professionals.
Wij stellen ze graag aan u voor:

Monica Kuppens

Culinaire sales- en eventprofessional

Majoly van Kesteren

Creatieve sales- en eventprofessional

Mathijs Schnell

Eventmanager

Ryan Duetz

Junior eventmanager/stagiair Online Marketing

Monica is een van de 2 ondernemers achter De Glazen Ruimte. Denkt mee hoe wij uw bijeenkomst groot of klein, tot een succes kunnen maken. Door goed te luisteren en uw wensen om te zetten in een passend voorstel. Koken is haar passie en daarom ook bezig met de culinaire invulling van uw bijeenkomsten.

Majoly is een van de 2 ondernemers achter De Glazen Ruimte. Draagt graag bij aan het succes van uw bijeenkomst. Door goed te luisteren en uw wensen om te zetten in een passend voorstel voor uw bijeenkomst. Zij is het creatieve brein van onze organisatie. Niet alleen zorgt zij voor de aankleding en styling van onze ruimten maar desgewenst ook van uw event.

Mathijs maakt waar wat wij klanten beloven. Staat voor professionaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid.

Geïnspireerd door zijn grote hobby voetbal, stuur hij ons team aan als een ware coach. Gebruikmakend van ieders kracht en op de plek waar ze het beste presteren.

Ryan ondersteunt Mathijs waar hij kan. Maar is zich ondertussen aan het ontwikkelen als een kei in online marketing. Verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons social media netwerk.

Het culinaire team

 

Lynsey Fox en Marjan Allewelt

Lynsey en Marjan zorgen met veel passie voor alle culinaire momenten tijdens uw bijeenkomst. Lekker, verrassend, van eenvoudig tot culinaire hoogstandjes, altijd van de hoogste kwaliteit.

Het uitvoerende team

 

Liselot Bakx · Britt Bergwerf · Sara Besamusca · Rémy Cornet · Lynn Duetz · Amber van Burken · Sam de la Fuente · Bart Gondelach · Diesmer Hensbergen · Jackie van den Heuvel · Lotte Jagers · Mats van Klinken · Ward van Klinken · Maarten van der Laars · Hannah Linnenbank · Esmee Mazurel · Kay Mazurel · Floor Noltes · Tim Noltes · Jan Pfeiffer · Sanne Popeliers · Marcus Scholten · Rogier Steerenberg · Casper Sluijten · Friso Stolk · Jeffrey de Vos San Jose · Eva Wuis · Emma Zenden

Wij werken met een vast team van gastvrije enthousiastelingen. Altijd gemotiveerd en klaar om van uw bijeenkomst een groot succes te maken.