Congresruimten

Congreslocatie tot 250 personen

De Glazen Ruimte is een stijlvolle, moderne congreslocatie met 9 verschillende congresruimten verdeeld over 2 verdiepingen. Natuurlijk voorzien van de benodigde faciliteiten als beamers, schermen, airco en gratis Wi-Fi. Een turn key congreslocatie die al zo compleet is, dat er weinig extra’s nodig zijn om een perfect congres te organiseren en toch flexibel genoeg om er geheel uw eigen uitstraling aan mee te geven.

Congresruimte Vision

Op de begane grond beschikken wij over een grote, multifunctionele congresruimte Vision, geschikt voor 70 tot 250 personen. Eenvoudig te verduisteren voor de perfecte presentatie.

Deze congresruimte is voorzien van ledverlichting die in iedere gewenste kleur kan worden ingesteld. Uw sprekers kunnen beschikken over een podium dat in verschillende afmetingen beschikbaar is en worden professioneel uitgelicht.

Een moderne congreslocatie met aansluitend een aparte ruimte voor de ontvangst van uw gasten en alle informele- en netwerkmomenten. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van ons terras aan het Amsterdam Rijnkanaal.

Kleinere congresruimte nodig?

Organiseert u een kleinschaliger congres? Dan hebben wij op de eerste etage 7 verschillende congresruimtes tot 75 personen. Deze ruimtes zijn ook zeer geschikt voor break-out sessies of workshops.

Cabaretopstelling in de vergaderzaal voor presentatie en vergadering.
Opstelling van congres of seminar voor een presentatie.
Opstelling van congres of seminar voor een presentatie.

De voordelen van uw congres in De Glazen Ruimte

  • In De Glazen Ruimte is er altijd een passende ruimte beschikbaar
  • Daarbij kunt u gebruikmaken van de nodige presentatiemiddelen
  • Een ruimte die volledig naar uw wensen kan worden ingericht, afhankelijk van het doel van het congres
  • Graag verzorgen wij naast koffie en thee ook uw ontbijt, lunch, borrel en/of diner
  • Bij ons kunt u zich volledig op de inhoud concentreren, ons professionele, gastvrije team neemt al het overige uit handen
  • Op een zeer centraal gelegen plek met gratis parkeerplaatsen.

 

Congresorganisatie

Wilt u meer dan alleen een congresruimte reserveren? Laat ons dan doen waar we goed in zijn; uw congres van A tot Z verzorgen. Van catering, techniek, registratie van deelnemers, sprekers, workshops, aankleding tot het verzorgen van bloemen en nog veel meer. Ons team van creatieve specialisten denkt graag mee over de inhoud, ontwikkeling en uitvoering. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw congres. Wij werken hiervoor samen met een vaste groep van leveranciers, die allemaal aan ons kwaliteitsniveau voldoen en jarenlange ervaring hebben in het organiseren van congressen.

Neem contact op met onze professionals, Majoly en Monica, zij denken graag met u mee over hoe uw congres een groot succes kan worden.

Binnen één werkdag reactie

Mail ons!

Een mailtje sturen naar De Glazen Ruimte mag altijd! Indien gewenst, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

niet leesbaar? vernieuw code